header3

171007 APA

Vrijdag 3 november a.s. in de DRU Cultuurfabriek is de uitreiking van de Achitectuur Prijs Achterhoek-Awards 2017. Het sportgebouw van SV Basteom is één van de 25 architectuur-parels die kans maken op de publieksprijs en/of vakjuryprijs. Hier zijn we als SV Basteom ongelofelijk trots op. 

We wisten al dat we een bijzonder mooie, duurzame en generatieproof accommodatie hadden. Dit voelt als een bekroning voor iedereen van en voor SV Basteom.

De stichting Architectuur Prijs Achterhoek wil door het uitreiken van regionale architectuurprijzen een bijdrage leveren aan de stimulering van de kwaliteit van de architectuur in de regio Achterhoek. Daarnaast wil de stichting via de avond van de prijsuitreiking een platform bieden voor het contact tussen de architecten, bouwers, woningcorporaties, toeleveringsbedrijven en de provinciale en regionale bestuurders.

Dit jaar is er weer een grote verscheidenheid binnen de inzendingen uiteenlopend van woonhuizen, appartementen en studio's tot kantoor-, school- en recreatiegebouwen. Bekijk alle inzendingen (klik hier...)

     
 Logo-Q-Teamwear webshop  SV Basteom
    WEBSHOP
officiële clubartikelen tegen
     aantrekkelijke prijzen
 
 Hoofdsponsoren van SV Basteom:   
 svBasteom-ARW-button-bluesvBasteom Big Bread button bluesvBasteom Regiobank2 button blue 


Basteom bouwploeg
en buitenploeg bedankt.. OEH!!
170903 bouw buitenploeg1

klik op afbeelding voor poster