header3


ZONDAG 20 mei 2018 14:00 uur
Competitiewedstrijd:   Elsweide 1- Basteom 1 
Locatie: Sportpark Elsweide - Zuilesteinlaan 40, 6825 AS Arnhem, 026-3611620

 

Elsweide 1

  -

logo2

1e elftal nieuwsredactie 


Herstart competitie met 1-0 nederlaag

Basteom is de eerste wedstrijd na de winterstop slecht begonnen aan de competitie. In en tegen FC Zutphen werd met 1-0 verloren.
Het verhaal van de wedstrijd is snel verteld. Basteom is vanaf de 1e minuut niet in de wedstrijd geweest. Zutphen was niet veel beter, maar de ploeg was wel iets scherper in de duels en dat was voldoende om de 3 punten in Zutphen te houden.

 

Basteom kwam al in de 18e minuut met 1-0 acht...er en was gedurende de rest van de wedstrijd niet in staat het initiatief te nemen. Bij balbezit was de passing onnauwkeurig en mede daardoor was er veelvuldig balverlies en als er al een sporadisch kansje ontstond, werd daar slordig mee omgegaan.De 2e helft schoten beide ploegen nog een keer tegen de lat. Zutphen hoefde verder niet zo nodig en Basteom kon geen vuist maken, waardoor de wedstrijd als een nachtkaars uitging. Resultaat uiteindelijk, nul punten en een flink aantal blessures mede veroorzaakt door het stroeve kunstgras.


Volgende wedstrijd:
Zondag 4 februari, aanvang 14.00 uur, Basteom - Socii, komt allen.

Opstelling Basteom:
Martijn Kreunen, Luuk Witteveen, Ruud Hartjes, Bas Wiskamp, Daan van der Kolk (Gijs Buiting), Stijn Heitkönig, Stijn Meutstege (Rimon Maher Matti / Daan Tieleman), Ries Heitkönig, Quinten Bartman, Cas Berns, Danny van Wilsem

     
 Logo-Q-Teamwear webshop  SV Basteom
    WEBSHOP
officiële clubartikelen tegen
     aantrekkelijke prijzen
 
 Hoofdsponsoren van SV Basteom:   
 svBasteom-ARW-button-bluesvBasteom Big Bread button bluesvBasteom Regiobank2 button blue 


Basteom bouwploeg
en buitenploeg bedankt.. OEH!!
170903 bouw buitenploeg1

klik op afbeelding voor poster