header3


ZONDAG 20 mei 2018 14:00 uur
Competitiewedstrijd:   Elsweide 1- Basteom 1 
Locatie: Sportpark Elsweide - Zuilesteinlaan 40, 6825 AS Arnhem, 026-3611620

 

Elsweide 1

  -

logo2

1e elftal nieuwsredactie 

 Dik verdiende 3-0 thuiszege

Deze uitslag geeft de veldverhouding redelijk weer, al had Basteom een ruimere overwinning kunnen halen als alle kansen en mogelijkheden op kansen beter waren uitgespeeld. Basteom was gedurende 90 minuten de betere ploeg, had veelvuldig balbezit, maar was daarbij ook slordig, waardoor vaak onnodig balverlies werd geleden.


Na 7 minuten stond het al 1-0 door een fraaie treffer van Ries Heitkönig, nadat al in de 2e minuut Danny van Wilsem de paal had geraakt en Daan Tieleman in de 4e minuut van dichtbij hoog over schoot. Daarna kreeg Basteom meerdere mogelijkheden de score uit te bouwen, maar slaagde daar niet in, waardoor Socii in de 1e helft bleef hopen op de gelijkmaker.
De 2e helft was nog maar amper begonnen toen de wedstrijd feitelijk al werd beslist. Stijn Heitkönig wist vanuit een moeilijke situatie en na goed doorzetten, de Socii-doelman te verschalken, 2-0. De wedstrijd veranderde daarna nauwelijks, Socii probeerde het wel, maar kon aanvallend geen vuist maken en Basteom profiteerde onvoldoende van de ruimte die er regelmatig ontstond.
In de 73e minuut werd de wedstrijd definitief op slot gegooid, toen Ries Heitkönig na een prima actie broer Stijn vrij voor het doel zette en dat betekende 3-0, tevens de eindstand
Volgende wedstrijd:
Zondag 18 februari, aanvang 14.00 uur, Basteom - SDOO, komt allen.

Opstelling Basteom:
Timon Nijkamp, Luuk Witteveen, Emiel Worm, Bas Wiskamp, Daan van der Kolk (Rimon Maher Matti), Stijn Heitkönig (Pel Nieuwenhuis), Danny van Wilsem, Quinten Bartman, Daan Tieleman (Gijs Buiting), Cas Berns, Ries Heitkönig

     
 Logo-Q-Teamwear webshop  SV Basteom
    WEBSHOP
officiële clubartikelen tegen
     aantrekkelijke prijzen
 
 Hoofdsponsoren van SV Basteom:   
 svBasteom-ARW-button-bluesvBasteom Big Bread button bluesvBasteom Regiobank2 button blue 


Basteom bouwploeg
en buitenploeg bedankt.. OEH!!
170903 bouw buitenploeg1

klik op afbeelding voor poster