keeper

Even weggeweest, maar……

Sinds maandag 5 maart hebben alle keepers van de jeugd binnen SV Basteom weer de mogelijkheid van specifieke keeperstrainingen.

Door het enthousiasme van twee nieuwe vrijwilligers kunnen zowel de onder- als de bovenbouw wekelijks hun vaardigheden verbeteren.

Joey Hoogveld en Pierre Besselink nemen respectievelijk de onder- en de bovenbouw onder hun hoede. Om de vaardigheden van de jeugd te verbeteren en het plezier te laten toenemen zijn goede, gevarieerde en leuke trainingen een must. Met de nieuwe input van deze twee mannen is dat zeker gewaarborgd.

Als club zijn we blij dat er opnieuw 2 mensen hun weg hebben weten te vinden naar de jeugd van SV Basteom. Mocht ook u een bijdrage willen leveren in welke vorm dan ook bent u van harte welkom. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact op met de leden van de Jeugdcommissie.

Met vriendelijke groet,

SV Basteom
Bjørn Carlier
Voorzitter Jeugdcommissie SV Basteom