170307 VOG2

Het bestuur van SV Basteom heeft in haar beleid opgenomen dat alle vrijwilligers van 16 jaar of ouder, die direct of indirect contact hebben met minderjarigen te vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Het heeft om verschillende redenen langer geduurd dan we dachten, maar na een lange aanloopperiode heeft vicevoorzitter Geert Wagenvoort in overleg met de gemeente Bronckhorst de collectieve aanvraag van de zogenaamde VOG-verklaringen kunnen voorbereiden. De aanvraagformulieren VOG worden komende periode via de jeugdcommissie uitgereikt aan de trainer, leiders en andere vrijwilligers met daarbij een toelichting en het verzoek om deze aanvraag VOG in te vullen, ondertekend in te dienen bij de gemeente en daarna terug te koppelen aan de jeugdcommissie.