header3

1e elftal nieuwsredactie 


Herstart competitie met 1-0 nederlaag

Basteom is de eerste wedstrijd na de winterstop slecht begonnen aan de competitie. In en tegen FC Zutphen werd met 1-0 verloren.
Het verhaal van de wedstrijd is snel verteld. Basteom is vanaf de 1e minuut niet in de wedstrijd geweest. Zutphen was niet veel beter, maar de ploeg was wel iets scherper in de duels en dat was voldoende om de 3 punten in Zutphen te houden.

1e elftal nieuwsredactie

Doesburg pakt volle winst 1-3

Basteom heeft in de thuiswedstrijd tegen sc Doesburg de 2e competitienederlaag geleden en moet daardoor voorlopig even afstand nemen van een topklassering op de ranglijst. De gasten wonnen ietwat gelukkig met 1-3.

1e elftal nieuwsredactie

Basteom boekt 3e overwinning 

Thuiszege van 4-0 tegen Edesche Boys

Na het onnodige gelijkspel vorige week, heeft Basteom de draad weer opgepakt door de thuiswedstrijd tegen Edesche Boys met 4-0 te winnen. Onder prachtige weersomstandigheden werd deze wedstrijd op sportpark Het

1e elftal nieuwsredactie

Ook 2e wedstrijd wordt gewonnen

Basteom heeft de vooruitgespeelde wedstrijd tegen Voorst met 2-1 gewonnen. De wedstrijd werd, met medewerking van tegenstander Voorst, al op donderdagavond gespeeld in verband met de Baakse kermis het weekend erna. De ploeg van trainer Theo Besselink begon goed aan de wedstrijd,

1e elftal nieuwsredactie

Basteom start competitie voortvarend  -  overtuigende 3-0 overwinning bij Socii

Na een goede voorbereidingsperiode is Basteom in de competitie uitstekend van start gegaan door de uitwedstrijd tegen buurtvereniging Socii overtuigend met 3-0 te winnen. Basteom nam vanaf de 1e minuut het initiatief en gaf dat gedurende de hele wedstrijd niet meer uit handen. Al na 5 minuten kon er gejuicht worden toen Stijn Heitkönig diep werd gestuurd en hij schuin voor het doel, de bal in de verre hoek schoot, 0-1.

 

  Hoofdsponsoren SV Basteom:   
  svBasteom-ARW-button-blue svBasteom-Seven Steenen-button-blue svBasteom-Regiobank-button-blue  
         
  151110 1
SV Basteom 1