header3

130616 voetballen bij SV Basteom   SV Basteom is de voetbalclub voor Baak, Bronkhorst, Olburgen/Rha, Steenderen, Toldijk en omgeving. 

Bij SV Basteom kun je met plezier en ambitie genieten van de voetbalsport.

jeugd


Als je tussen de 5 en 10 jaar oud bent en je wilt graag wedstrijden gaan spelen, dan kom je in de Mini F, F- of E-pupillen te spelen en moet je eerst lid worden van SV Basteom.  Daarmee krijg je automatisch een officieel registratienummer van de KNVB en ben je speelgerechtigd. Als je 10 jaar of ouder bent dan kom je in een D-pupillen-elftal terecht (11-12 jaar) of in een juniorenteam (C-B-A-elftal 13 t/m 18 jaar). Jouw aanmelding wordt in behandeling genomen door Team Voetbal Jeugd (jeugdcommissie). 

SV Basteom speelt in het komende voetbalseizoen met 14 jeugdteams.
senioren


Als je senior (19+) bent en je wordt spelend lid van SV Basteom dan wordt je aanmelding doorgegeven aan Voetbal Senioren (seniorencommissie).  

SV Basteom heeft in het komende voetbalseizoen 2 senioren-selectieteams, 5 senioren-recreatieteams (waarvan 4 herenteams en 1 damesteam) en 9 zaalvoetbalteams.

 
contributie

De contributiebedragen die binnen SV Basteom worden berekend zijn inclusief het door de vereniging verstrekte wedstrijdtenue en het wassen hiervan. Overzicht contributiebedragen seizoen 2017/2018 (inclusief extra contributieverhoging zoals vastgesteld op de ALV d.d. 12-10-2017) :
Pupillen veld
Junioren veld
Senioren veld (heren/dames)
Senioren 7x7 vrijdag
Zaalafdeling senioren
Zaal- en veld senioren
Zaal- en veld junioren
Senioren 7x7 vrijdag+veld
Senioren 7x7 vrijdag+zaal
Senioren 7x7 vrijdag+veld+zaal
Niet-spelend lid
Donateur
€  120,00   (incl. € 37,00 wasvergoeding)
€  147,00   (incl. € 37,00 wasvergoeding)
€  217,00   (incl. € 60,00 wasvergoeding)
€  126,00   (incl. € 24,00 wasvergoeding)
€  125,00   
€  325,00   (incl. € 60,00 wasvergoeding)
€  254,00   (incl. € 37,00 wasvergoeding)
 241,00   (incl. € 84,00 wasvergoeding)
€  234,00   (incl. € 24,00 wasvergoeding)
€  349,00   (incl. € 84,00 wasvergoeding)
€    43,00
€    12,50
De jaarlijkse indexering bedraagt 2,5%.

door leden

SV Basteom is voor leden en door leden. Wij verwachten dat iedereen bij SV Basteom zijn steentje bijdraagt. In lijn met het jaarplan, het fusiedocument en de georganiseerde vrijwilligersavonden heeft het bestuur van SV Basteom besloten om een niet-vrijblijvend beroep te doen op spelende leden èn ouders van jeugdleden, minimaal één ouder per gezin. Wij vragen een bijdrage van minimaal twee dagdelen per seizoen. Meer inzet in uren of bij meerdere werkzaamheden is uiteraard welkom. Deze werkzaamheden zijn aanvullend op de gangbare zaken als het rijden van ouders bij uitwedstrijden of de aanvulling van spelende leden op de kantinediensten. 
aanmelden


Ben je geïnteresseerd dan ben je altijd welkom een keer een voetbaltraining bij te wonen. Hiervoor kun je contact opnemen met de secretaris of gewoon met iemand meekomen die al lid van SV Basteom is.
Als je lid wil worden dan dien je het hieronder te downloaden inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar secretaris@svbasteom.nl of per post op te sturen naar : Secretaris SV Basteom, Postbus 56, 7220 AB  STEENDEREN.

pdf small  Inschrijfformulier SV Basteom 

pdf small  Overschrijvingsformulier KNVB 
       (ook invullen als je de laatste drie jaar bent uitgekomen voor een andere voetbalvereniging)


wijzigen

Voor een goede communicatie wil SV Basteom graag de leden- en vrijwilligersadministratie zo actueel mogelijk houden. Een adreswijziging of wijziging van telefoonnummer, e-mail of bankrekeningnummer etc. kan je via onderstaand wijzigingsformulier doorgeven aan de secretaris. 

pdf small  Wijzigingsformulier SV Basteom


Postadres: Secretaris SV Basteom, Postbus 56, 7220 AB  STEENDEREN
E-mail: secretaris@svbasteom.nl


afmelden


Afmeldingen dienen schriftelijk of per e-mail te worden doorgegeven aan de secretaris. Voetballende leden kunnen opzeggen per einde van het verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Bij tussentijdse opzegging dient de contributie voor het hele lopende verenigingsjaar te worden voldaan, want SV Basteom heeft die verplichting namelijk ook naar de KNVB toe.

pdf small  Afmeldingsformulier SV Basteom


Postadres: Secretaris SV Basteom, Postbus 56, 7220 AB  STEENDEREN
E-mail: secretaris@svbasteom.nl 


donateur


  161106 donateurspas         Donateurs zijn niet officieel lid van de vereniging, maar ondersteunen de vereniging met een financiële bijdrage ad € 12,50 per jaar. In ruil voor deze bijdrage krijgen donateurs een donateurspas, waarmee zij vrij toegang hebben tot de thuiswedstrijden van Basteom 1 op sportpark Steenderen "Het Hooge Wessel".

pdf small Inschrijfformulier Donateur SV Basteom
  

    Hoofdsponsoren SV Basteom:
  svBasteom-ARW-button-blue svBasteom Big Bread button blue svBasteom Regiobank2 button blue  
 
     Stersponsoren SV Basteom:
  svBasteom-Donderwinkel-button-blue svBasteom-Gotink-button-blue svBasteom-Tolbrug-button-blue  
  svBasteom-De Covik-button-blue svBasteom-Arci-button-blue svBasteom Autobedrijf Melgers button blue 3  
  svBasteom BMI button blue svBasteom Romatec button blue 1