header3

INKOPPERS EN PENALTIES

INA BURGERS

Elke nieuwsbrief geeft voorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.
Het interview wordt afgesloten met penalty schieten... 
Deze keer met Ina Burgers, actief bij SV Basteom als wasdame en kantinemedewerkster.

170612 Ina Fred2   


INA (64)
... woont in Steenderen
... is al 40 jaar samen met Henk, waarvan 34 jaar getrouwd
... heeft twee dochters en zes kleinkinderen
... is in 2004 bij SV Steenderen begonnen als kantine-schoonmaakster en inmiddels alweer ruim 10 jaar wasdame voor de seniorenteams

01. IK VOEL ME HET MEESTE THUIS ...
... hier in Steenderen, we zijn hier in 1994 komen wonen, ik ben gelijk als vrijwilliger bij De Zonnebloem en op een koor gegaan, ik heb acht jaar gewerkt bij De Seven Steenen, ik voel me op sociaal gebied helemaal thuis in Steenderen, het voelt als een warme deken, dat is het mooie van een dorp, want je kent elkaar en je deelt lief en leed met elkaar. Ik voel me ook erg thuis bij onze voetbalclub, zodra ik binnenkom bij de club en door de gang van de kleedkamers loop, ben ik aan het fluiten, dat doe ik ook voortdurend als ik bezig ben met de was, ik hoop zolang als ik kan bij SV Basteom te kunnen blijven als vrijwilliger, voor de betrokkenheid krijg je namelijk een hoop terug.

INKOPPERS EN PENALTIES

BJØRN CARLIER

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.
Het interview wordt afgesloten met penalty schieten... 
Deze keer met Bjørn Carlier, vanaf medio 2016 actief als voorzitter van de jeugdcommissie van SV Basteom (jeugdvoorzitter), daarvoor was hij actief als jeugdleider bij SV Basteom. In het dagelijks leven is hij ondernemer.

160818 Bjorn penalty   160818 Fred Bjorn penalty


BJØRN (48)
... woont in Steenderen
... heeft drie zonen en een dochter, zoon Tristan voetbalt bij de B-junioren van SV Basteom
... heeft zelf vanaf zijn 6e gevoetbald bij Rohda Raalte tot aan het 1e elftal

01. ALS IK UIT IEDEREEN TER WERELD ZOU MOGEN KIEZEN, DAN ZOU IK GAAN DINEREN MET ...
... Koning Willem Alexander omdat ik enorm benieuwd ben hoe je je zo ten dienste kunt stellen van een land zonder feitelijk eigen privacy te hebben, dat intrigeert me; ik zou ook wel met Bill Gates een avond willen dineren, ik zou graag willen weten hoe hij tot de beslissing is gekomen om een groot deel van zijn vermogen aan de mensheid te willen besteden, immers de meeste mensen met zoveel geld denken alleen maar aan hun eigen welzijn.

INKOPPERS EN PENALTIES

DIAN WORM

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.
Het interview wordt afgesloten met penalty schieten... 
Deze keer met Dian Worm, speelster bij Basteom Dames 1 (veld en zaal) en actief bij SV Basteom als leidster van Basteom D3. In het dagelijks leven is zij student ergotherapie (bijna afgestuurd!).

151215 DianWorm


DIAN (21)
... woont in Steenderen
... thuiswonend
... speelt al vanaf haar 8e bij SV Steenderen, daarvoor heeft ze gevolleybald

01. WAT IK MIJN MOEDER NIET DURF TE ZEGGEN IS ...
... eigenlijk niets, want daar zou ze toch wel achter komen. Binnen ons gezin gaan we heel open met elkaar om, mijn moeder en ik zijn beide ook heel direct. Mijn moeder zei vroeger al: “eerlijkheid duurt het langst” en ik ben het daar mee eens.

INKOPPERS EN PENALTIES

HENK BERENDSEN

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.
Het interview wordt afgesloten met penalty schieten... 
Deze keer met Henk Berendsen, actief bij SV Basteom als hoofdklusser accommodatie. In het dagelijks leven is hij timmerman bij Bouwbedrijf Jolink.

150630 HenkBerendsen


HENK (55)
... woont in Steenderen
... woont samen met Joke Zenhorst
... heeft een dochter Heike en een kleindochter Juna
... heeft tot aan de B-jeugd gevoetbald bij SV Steenderen
... is coach van het heren volleybalteam WIK 1 in Steenderen

01. ALS IK EEN DAG WILLIE WORTEL ZOU ZIJN, DAN ZOU IK GAAN UITVINDEN...
... een machine die mensen een stuk positiever kan maken, want dat is echt hard nodig in deze tijd

INKOPPERS EN PENALTIES

ALFONS ARENDSEN

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.
Het interview wordt afgesloten met penalty schieten... 
Deze keer met Alfons Arendsen, actief bij SV Basteom als seniorenleider van Basteom 7. In het dagelijks leven is hij verkoper bij Expert.

15022302


ALFONS
...woont in Baak
...getrouwd met Heidi Klein Heerenbrink
...heeft 2 dochters Sharon (12) en Quinty (11) voetballen beide in Basteom D3
...heeft vanaf 19e tot 42e bij Baakse Boys gevoetbald

01. MIJN GROOTSTE PRESTATIE IN MIJN LEVEN IS...
... het kampioenschap van Baakse Boys 2 zo'n 20 jaar geleden, in de kampioenswedstrijd heb ik als linksbuiten gescoord, het was in hetzelfde voetbaljaar dat het eerste elftal van Baakse Boys al kampioen was, en als je dan na jaren van degradatievoetbal kampioen wordt is dat zo onbeschrijflijk mooi

INKOPPERS, DOORHALEN EN PENALTIES
PAUL WORM

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.
Het interview wordt afgesloten met penalty schieten... 
Deze keer met Paul Worm, actief bij SV Basteom als jeugdleider van de B2 en als seniorenleider / grensrechter van Basteom 2. Hij is een clubman in hart en nieren want bij gelegenheid helpt hij ook nog bij onderhoudsklussen en in de kantine. In het dagelijks leven is Paul docent elektrotechniek van 3e en 4e klassers op een VMBO-school in Apeldoorn.

14092404


PAUL

... woont in Steenderen
... is getrouwd met Annet
... heeft twee zonen Ruud (24) en Emiel (21) en één dochter Dian (20)
(beide zonen spelen in het eerste elftal van SV Basteom, dochter speelt in Dames 1
... heeft vanaf zijn 6e tot 18e bij SV Steenderen gevoetbald

01. HET ALLERLEUKSTE AAN VOETBAL VIND IK...
... nou dat is meteen al een hele tricky vraag... dan zeg ik de omgang met de jeugd en andere betrokkenen in een anders dan dagelijkse setting. Mensen zijn met voetbal makkelijk te motiveren, samen aan een sportieve prestatie werken schept een band. Als leider vind ik het fantastisch om te zien dat jeugdspelers die ik getraind / geleid heb doorgroeiten naar het eerste elftal, maar ik ben zeker ook trots op de mannen die fanatiek recreatief gaan voetballen.

02. ALS IK EEN DAG WILLIE WORTEL ZOU MOGEN ZIJN, DAN ZOU IK UITVINDEN...
... haha dat is een hele gevaarlijke vraag, persoonlijk ben ik niet zo'n uitvinder, ik ben meer iemand die iets ontdekt van dingen die al bestaan, waarvan je niet weet wat ze al kunnen. En als ik dan toch iets moet uitvinden ....... dan wordt het maar een geldmachine voor Basteom, waardoor we als vereniging de financiële lasten beter kunnen dragen

03. HET VREEMDSTE OF GRAPPIGSTE INCIDENT DAT IK OOIT IN HET VOETBAL HEB MEEGEMAAKT IS...
...zoveel: een scheidsrechter die een zuiver buitenspel doelpunt goedkeurt door voordeel te geven... of die jeugdspeler van de tegenpartij die tegen de oude scheidsrechter in het veld roept: 'hé bedankt opa dat je ons die penalty gaf'

04. VOOR MIJ WAS EEN ONVERGETELIJKE ONTMOETING...
... natuurlijk de eerste ontmoeting met mijn vrouw! haha ik word er door deze vraag nu weer aan herinnerd: ik had toen vlinders in de buik en het geluksgevoel is gebleven, ik zou eigenlijk vaker een bloemetje voor haar moeten kopen...

05. VAN DE AANVOERDER VAN MIJN TEAM VERWACHT IK...
... dat hij altijd zijn positieve instelling blijft houden, hij MOET in alle situaties positief coachen

06. MIJN MOOISTE SPORTMOMENT ALLER TIJDEN IS...
... zijn er twee: toen Feyenoord in 1970 als eerste Nederlandse club de Europacup won door na verlengingen met 2-1 van Celtic te winnen... ook toen Nederland in 1988 Europees kampioen werd was het onbeschrijflijk mooi

07. IK ERGER ME NOG WEL EENS AAN...
...het gezeur van wie van Steenderen en wie van Baak nu wat doet bij SV Basteom, dat moet eruit! Wij zijn nu Basteom en je gaat als één geheel verder, we zijn geen fusie aangegaan om na een jaar nog steeds te moeten afwegen hoe de verhoudingen Steenderen en Baak zijn, het is geweldig dat we voor alle dorpen en omstreken nu één club vormen. Ik heb veel respect voor de vrijwilligers van Basteom die vooruitkijken en zoveel dingen voor de club doen die niet altijd zichtbaar zijn voor anderen.

08. OM VITAAL TE BLIJVEN DOE IK...
...bijna niks, als grensrechter vlag ik een beetje bij Basteom... ik doe wel oefeningen met gewichten om mijn linker schouder in vorm te krijgen en te houden nadat het kapsel van mijn schouder afgescheurd was

09. EEN KEER IN MIJN LEVEN WIL IK NOG...
...oe je lijkt wel een psycholoog Fred... ik ben niet veeleisend, geniet van kleine dingen, ben ook graag thuis, als tijd en geld geen rol zouden spelen dan wil ik nog eens een wereldreis maken met mijn hele gezin en eventuele aanhang, en dan de mooiste plekken ter wereld bezoeken, dicht bij elkaar zijn en gelukkig!

10. DOORHALEN (NIEUW)

Het tweede jaar Basteom wordt wel / niet moeilijker dan het eerste jaar.
Sportief gezien wel voor wat betreft het eerste elftal, als vereniging niet want alles komt dichter bij elkaar.

Het is wel / geen nadeel dat Basteom 1 na promotie naar de 4e klasse in de KNVB regio Oost Apeldoorn-Ede speelt in plaats van in de Achterhoek.
Je mist nu de echte derby's, je komt ergens waar weinig uitstraling is. Ik had veel liever gezien dat het eerste speelde tegen Keijenburgse Boys, Zelhem, HC'03. Ploegen waar je je mouwen kunt opstropen. De jongens kennen elkaar, zijn oude bekenden. Ook komen dan veel meer emoties los, zowel in als buiten het veld.

PSV heeft wel / niet de beste kaarten in handen om dit seizoen kampioen van Nederland te worden.
Op papier wel, maar ik denk dat helaas toch weer Ajax kampioen wordt, omdat trainer Frank de Boer de boel goed op de rit heeft. Nog liever zie ik Feyenoord weer eens kampioen worden, maar dat is nu na enkele verlieswedstrijden eigenlijk al bijna niet meer haalbaar.


   14092402


UITSLAGEN PENALTY SCHIETEN :

Paul Worm
Fred Monshouwer

 

 

INKOPPERS EN PENALTIES
CLEMENS SCHIPHORST

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.
Het interview wordt afgesloten met penalty schieten... 
Deze keer met Clemens Schiphorst, actief bij SV Basteom als jeugdtrainer-/leider en als speler van recreatieteam Basteom 7.

14070308  14070309


CLEMENS

... woont in Toldijk
... is getrouwd met Marieke
... heeft twee zoons Twan (10) en Maik (8)
... heeft vanaf zijn 6e tot 17e bij SV Steenderen gevoetbald

01. VOOR MIJ WAS EEN ONVERGETELIJKE ONTMOETING...
... daar moet ik even over nadenken... dat was in 1996 vrouwtje lief bij de Radstake in de Napoleonzaal, we konden allebei een broodje bamischijf met pindasaus niet weerstaan. Tja de liefde van de man gaat nog altijd door de maag hahaha... Een paar weken later zagen we elkaar weer op het ijs van de Weerribben toen we een tochtje gingen doen. Ik ging 2 km schaatsen, zij ging voor een 20 km toertocht, uiteindelijk zijn we in het café terecht gekomen!

02. IK ZOU EEN DAG WILLEN RUILEN MET...
... Hennie van der Most, ondernemer uit Lochem, hij is begonnen als schroothandelaar en heeft nu zoveel opgebouwd door het opkopen van oude bedrijfspanden die hij omtovert tot horeca- en amusementsgelegenheden, zoals bijvoorbeeld Kernwasser Wunderland in Kalkar. Hij is een heel nuchter persoon, die heel veel heeft bereikt maar wel dicht bij de mensen is gebleven.

03. OM MIJN KINDEREN GEZOND TE LATEN OPGROEIEN DOE IK...
... alles wat nodig is, ik laat ze vrij leven, loslaten mits binnen de perken, voetbaltrainen met mijn zoon Twan en het hele team maakt me ontzettend blij, elke keer weer bezig zijn om spelers te laten groeien

04. IK HOOP DAT MENSEN OVER MIJ ZEGGEN...
... dat we samen met een hoop plezier tot een goed een eindresultaat zijn gekomen, dat ik op sportief gebied heb bijgedragen aan het beter laten voetballen van spelers

05. ALS IK ONVERWACHT EEN DAG VRIJ HEB, DAN GA IK...
... toch echt de dag nuttig besteden met klussen in en om het huis, en als alles af is dan ga ik bankzaken doen hahaha

06. MIJN MOOISTE SPORTMOMENT ALLER TIJDEN IS...
... de 1-0 van mijzelf, het was net voor de rust, ik schoot de bal strak in de kruising links, voor de keeper onhoudbaar!! die van mij was toch net iets mooier dan de goal van Marco van Basten op het EK 1988 en de kopbal/zweefduik van Robin van Persie dit WK tegen Spanje, dat weet je meteen welk niveau voetballer ik ben hahaha

07. IK ERGER ME HET MEEST AAN...
... kleine dingetjes die ik zelf unmundig groot kan maken, de wc rol die verkeerd hangt, de vaatwasser die verkeerd is ingepakt, een envelop die verkeerd is opengemaakt, zijn vooral kleine lullige dingen, waar ik afhankelijk van mijn humeur enorm aan kan ergeren... maar ik erger me vooral aan achterbaksigheid van mensen in het algemeen, doe normaal, doe gewoon, dan weet je wat je aan mekaar hebt, zeikende mensen kan ik echt niet uitstaan 

08. HET BESTE ADVIES DAT IK OOIT GEKREGEN HEB...
... laat je niet gek maken, en doe wat je zelf dunkt dat goed is. Zo'n moment was ruim tien jaar terug toen ik gestopt ben met mijn nevenactiviteiten van het varkensbedrijf, kort daarna zijn we gestart zijn met onze onderneming Spervital, waar mijn lieftallige vrouw nu de leiding heeft

09. OM VITAAL TE BLIJVEN DOE IK...
... niet al te veel gekke dingen, eigenlijk niks... toch wel: voetbaltraining geven bij Basteom en ik hou het bierpeil op niveau... 

10. IK NEEM MEE NAAR EEN ONBEWOOND EILAND ANDERS DAN MIJN VROUW ...
... iemand die een beetje een boot kan bouwen, wat dacht jij dan, anders zit ik er over een jaar nog hahaha


14070312   


UITSLAGEN PENALTY SCHIETEN :

Clemens Schiphorst
Fred Monshouwer

 

 

INKOPPERS EN PENALTIES
GEORGE VAN AALST

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.

Het interview wordt afgesloten met penalty schieten...

Deze keer met George van Aalst, actief bij SV Basteom als assistent-trainer van het eerste elftal en coördinator van de activiteiten- en evenementencommissie. 

14042201

GEORGE
.
.. woont in Steenderen
... is getrouwd met Margreet
... heeft een twee zonen Jorg (13 jaar, speler Basteom D2) en Lars (11 jaar, speler Basteom E3)
... heeft gevoetbald van zijn 7e tot 42e bij SV Steenderen

INKOPPERS

01. MIJN BESTE SPORTPRESTATIE OOIT IS...
... promotie met SV Steenderen in seizoen 1996/1997, als laatste man speelde ik onder trainer Gerrit Weijenberg in het kampioensteam met o.a. mijn broer Jurgen, Roy Wolbrink, Gunther Cremers etc. We werden kampioen niet zozeer vanwege het voetballend vermogen, maar juist door enorme teambuilding

02. MIJN LAATST BEZOCHTE MASSA EVENEMENT WAS...
... de Open Dag van Feyenoord in 2013 in De Kuip, het mooiste stadion van Nederland en enige echte volksclub, mijn kids waren onder de indruk van de entourage, het mooie veld, het zingen door het Legioen. De uitstraling van Feyenoord en de onvoorwaardelijke steun van de supporters is ongekend

03. ALS IK GEDWONGEN MOET EMIGREREN, DAN KIES IK...
... Curacao vanwege het mooie weer en dan lekker relaxen man!

04. IK WAS VOORBESTEMD VOOR HET BEROEP VAN...
... woningstoffeerder net zoals mijn vader, ik wilde aanvankelijk sportleraar worden, ik dacht dat later wel op te pakken maar toen waren de andere plannen om in de woningwinkel van mijn vader te gaan werken doorslaggevend

05. DE PERSOON DIE IK HET MEEST BEWONDER IS...
... mijn vrouw Margreet, want zij geeft mij vertrouwen en ruimte om te doen wat ik leuk vind, het voetballen bijv. en de zaken erom heen vergen vaak meer tijd dan ik zou willen maar zij laat mij hierin vrij

06. HET GELUKKIGST BEN IK ...
... als ik 's avonds onder de veranda zit, open haardje aan, biertje erbij, muziek aan, liefst met kleine groep vrienden om me heen en dan tot diep in de nacht gezellig kletsen

07. ALS IK ONVERWACHT EEN DAG VRIJ HEB DAN GA IK ...
... thuis aan het klussen, er is altijd wel iets te doen en als er niks te klussen is dan ga ik lekker relaxen in mijn eigen tuin onder de veranda, ik kan dan uren kijken naar mijn koi karpers. Wat ik ook graag wil doen op mijn vrije dag is samen met mijn vrouw naar de sauna, lekker zweten en daar uit eten

08. ALS IK DE STAATSLOTERIJ WIN, DAN GA IK ALS EERSTE...
... dan schenk ik SV Basteom een volledig nieuw kunstgrasveld, want het lijkt mij geweldig om altijd goed te kunnen trainen met alle teams

09. IK HEB EEN DIKKE HUID VOOR ...
... mensen die langs de kant wat roepen, kritiek geven maar zelf niets organiseren, zeg maar de beste stuurlui staan aan wal

10. DE LAATSTE KEER DAT IK KIPPEVEL KREEG WAS...
... het verlies van mijn buurjongen Niek tijdens de Steenderense kermis 2012, een groot gemis voor mij persoonlijk. Zijn ouders zijn onze beste vrienden. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk, gelukkig heb ik toen heel veel steun gehad aan mijn vriendengroep

PENALTIES

14042102  

UITSLAGEN PENALTY SCHIETEN :

George van Aalst
Fred Monshouwer

INKOPPERS EN PENALTIES
DANIËLLE WEIJENBERG-LEBBINK

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.

Het interview wordt afgesloten met penalty schieten...
 
Deze keer met Daniëlle Weijenberg, actief bij SV Basteom als coördinator van de damesteams. 

14021011

DANIËLLE
.
.. woont in Steenderen
... is getrouwd met Gerrit (teammanager Basteom 1)
... heeft een zoon Robbin (9 jaar, speler Basteom E1)
... heeft gevoetbald van haar 12e tot 42e bij SV Steenderen en ook nog twee seizoenen bij Baakse Boys

01. ALS IK DE STAATSLOTERIJ WIN DAN GA IK ALS EERSTE...
... op vakantie naar Hawaii, lekker ver weg en dan surfing, surfing, windsurfing... en meteen daarna koop ik een vrijstaande woning in Steenderen haha

02. MIJN LAATST BEZOCHTE MASSA EVENEMENT WAS...
... het popconcert van Genesis met Phil Collins en Peter Gabriel in de Rotterdamse Kuip, het was op en top genieten want we waren vrij vroeg waardoor we met onze veldkaarten helemaal vooraan konden staan, we gingen compleet uit ons dak 

03. IK ZOU EEN DAG WILLEN RUILEN MET...
... Patrick Kluivert, want dan kan ik een volle dag heel veel opsteken van de bondscoach, het lijkt mij geweldig om dan samen te werken met alle helden van het Nederlands elftal

04. MIJN DRIE MEEST POSITIEVE EIGENSCHAPPEN ZIJN...
... positieve levensinstelling, sociale omgang met mensen en sportiviteit

05. ALS IK ONVERWACHT EEN DAG VRIJ HEB, DAN GA IK...
... dat ligt aan het weer.. liefst ga ik lekker met een vriendin chillen op een zonovergoten terras en ongeneerd mensen zitten kieken, ik kijk altijd als eerste naar de kop en dan naar de kleding en daarna pas de rest hahaha

06. JE KUNT MIJ 'S NACHTS WAKKER MAKEN VOOR...
... eigenlijk voor niks, want ik ben heel erg gesteld op mijn nachtrust, maar als je mij dan toch echt wakker maakt, dan voor een grote reep Milka hazelnoot chocolade mmm

07. IK HOOP DAT MENSEN OVER MIJ ZEGGEN...
... poe die is lastig... laat deze maar even gaan 

08. DE GROOTSTE VERANDERING IN MIJN LEVEN WAS...
... de geboorte van mijn zoon Robbin, mijn grootste geluksmoment

09. MIJN MOOISTE SPORTMOMENT ALLER TIJDEN...
... het geweldige en emotionele afscheid van mijn voetbalcarrière in mei 2013 na exact 400 wedstrijden in Dames 1 van SV Steenderen te hebben gespeeld; er kwam een limousine het veld oprijden, waarin hadden plaatsgenomen mijn moeder Marietje, mijn man Gerrit, mijn zoon Robbin, oud-trainers Rein Linnenbank, Meindert Beulenkamp, Theo Giessen en Jurgen van Aalst, en ook nog de moeder van Ina Tijken en haar vriend Frans Masselink.

10. DE LAATSTE KEER DAT IK KIPPEVEL KREEG WAS...
... van een mega spandoek in stadion De Vijverberg bj de wedstrijd De Graafschap-FC Eindhoven ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van Brigata Tifosi, de fanatieke supportersclub van De Graafschap


14021012  

14021013

UITSLAGEN PENALTY SCHIETEN :

Daniëlle Weijenberg
Fred Monshouwer

INKOPPERS EN PENALTIES
MICHAEL SCHOPHAUS

Elke nieuwsbrief geeft vicevoorzitter Fred Monshouwer tien voorzetten, een Basteommer kopt ze in.

Het interview wordt afgesloten met penalty schieten...
 
Deze keer met Michael Schophaus, actief bij SV Basteom als speler en leider van recreatieteam Basteom 4 en als leider van jeugdteam Basteom B2.

13121701

01.DE LAATSTE KEER DAT IK KIPPEVEL KREEG WAS...
... toen de zwangerschapstest van mijn partner Kim positief was, dat is nu 26 weken geleden, we verwachten ons kindje eind maart 2014, en het zit er dik in dat ik dan opnieuw kippevel krijg

02. MIJN LEUKSTE HOBBY ANDERS DAN VOETBAL IS...
... motorrijden, sinds 2010 heb ik mijn motorrijbewijs en ga ik regelmatig touren in de richting van familie die in Purmerend woont, en daar kan je heerlijk bochtjes sturen over de dijken

03. MIJN GROOTSTE ANGST...
... dat ik niet meer mobiel ben, ik heb ziekte van Parkinson en dat betekent dat ik langzaam maar zeker stijver wordt, ik ben al aardig beperkt zoals de meeste mensen bij Basteom van mij al weten

04. MIJN DRIE MEEST POSITIEVE EIGENSCHAPPEN ZIJN...
... behulpzaam naar anderen toe, positieve levenshouding, enthousiasme

05. IK HEB EEN UITGESPROKEN HEKEL AAN...
... oe... liegen en achterbaks zijn, want dat past niet bij mij, bij mij is het what you see is what you get, ik draai zelf ook niet om zaken heen, dat werkt niet altijd in mijn voordeel, maar dan ben ik het wel kwijt 

06. IN HET VOETBAL HAD IK LIEVER WILLEN MISSEN...
... dat is een hele moeilijke...ik hou van harde pot voetbal als het maar eerlijk is. schelden hoeft van mij niet zo, dat levert toch niks op

07. WAT IK ACHTERAF ANDERS HAD MOETEN DOEN...
... ook deze vind ik een moeilijke, ik ben niet zo van het terugkijken, dus eigenlijk niks

08. JE KUNT MIJ 'S NACHTS WAKKER MAKEN VOOR...
... lekkere pizza die ik dan opeet tijdens het kijken van formule1 of motogp op tv

09. MIJN GROTE VOORBEELD IS...
... mijn opa want die man stond met heel veel positiviteit in het leven en hij stond ook altijd voor iedereen klaar, hij is overleden toen ik 7 jaar oud was, en hij heeft een onuitwisbare levensindruk op mij achtergelaten, die mij mede gevormd heeft tot wie ik nu ben

10. EEN KEER IN MIJN LEVEN WIL IK NOG...
... heel graag samen een keer met mijn vader op vakantiereis naar Zuid-Afrika naar familie toe, en kijken en voelen in het land waar mijn vader tot zijn 17e opgegroeid is

 13121711
UITSLAGEN PENALTY SCHIETEN :

Michael Schophaus
Fred Monshouwer

 Fred: "Michael proficiat! pffff... erg moelijk deze keer, Michael neemt penalties met volle overtuiging en hij is ook nog eens een super keeper"