header3

14061101

Op zaterdag 7 juni werd bij vv Zelhem voor de zesde keer het Bronckhorst jeugdvoetbaltoernooi voor B-teams gehouden. Als SV Basteom zijn we reuze trots dat Khaled Aziz van Basteom B1 tot beste speler van het toernooi werd gekozen. Hij kreeg een fraaie beker en mocht uit handen van De Graafschap-speler Tim Bakens een shirt in ontvangst nemen. De finales om de plekken 1 t/m 6 werden geleid door topscheidsrechter Bas Nijhuis. Basteom B1 behaalde de 3e plaats en won ook nog eens de penalty bokaal van het jeugdtoernooi. Spelers en trainers/leiders van Basteom B1 van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Lees alles over het Bronckhorst Jeugdvoetbaltoernooi voor B-teams (klik hier...)

140601 teamindeling

Beste voetballers, voetbalsters en ouders,

De nieuwe vereniging SV Basteom heeft afgelopen seizoen gestalte gekregen en er zijn gelijk mijlpalen gezet zowel door het eerste elftal maar zeker ook door de jeugd. Met vele Kampioenen wordt het seizoen afgesloten, zowel in de reguliere veldcompetities als in de zaal, een fantastische bekerwinst en met toernooi winnaars heeft SV Basteom laten zien dat de jeugd de toekomst heeft en dat men in de regio zijn borst kan nat maken als men tegen SV Basteom moet voetballen.

Het eind van een seizoen betekent ook gelijk de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een nieuwe indeling van de jeugdteams is tot stand gekomen in overleg met alle betrokkenen (lees jeugdleiders en jeugdcommissie). Het concept bestond kortgeleden nog uit 2 A teams en 1 B. Dit bleek niet meer haalbaar. De jeugdcommissie heeft het op het laatste moment nog moeten wijzigen naar 1 A elftal en 2 B elftallen. Desondanks zijn wij overtuigd dat er weer mooie teams zijn ontstaan waarin een ieder op zijn/haar niveau kan spelen, en met veel plezier in het voetbal succes kan beleven. 

 Teamindeling jeugdvoetbal SV Basteom seizoen 2014/2015

De begeleiding voor de diverse teams is nog niet geheel afgerond en zal zo spoedig als mogelijk volgen. Dit heeft o.a. te maken met het aantal vrijwilligers dat bereid is om een team te helpen. We hopen dit toch echt op korte termijn rond te krijgen. Mocht iemand interesse hebben om hierin een rol te willen vervullen, meld je dan a.u.b. bij de jeugdcommissie. Op sportpark Steenderen wordt er aan de nieuwe velden gewerkt dus zullen we het nieuwe seizoen zeker starten op de goede velden in Baak. Echter zal daar ook door de meeste teams getraind moeten gaan worden en ook deze puzzel is nog niet helemaal gelegd. Het concept wordt uitgewerkt en zal midden juni met het jeugdkader besproken en aangepast worden, daarna wordt dit ook bekendgemaakt op onze website. Wij als jeugdcommissie wensen een ieder veel voetbal plezier en hopen dat we komend seizoen in de buurt kunnen komen van de uitstekende resultaten van het afgelopen seizoen.

Mochten er toch nog vragen zijn dan kan je met onderstaande coördinatoren contact opnemen.

Namens de jeugdcommissie,
Bernie Weijers, voorzitter jeugdcommissie SV Basteom

Tom Wiskamp, A & B coördinator
Gerard Geurts, C & D coördinator
Bernie Weijers, E & F coördinator
Jos Alberts, technisch jeugdcoördinator
Henk Harmsen, jeugdwedstrijdsecretaris 
Maikel Harmsen, jeugdsecretaris

14052402

Basteom E1 heeft op zaterdagochtend 24 mei in een zinderende finalewedstrijd de KNVB-beker gewonnen door een 5-3 overwinning op vv Dieren E5. Spelers en leiders waren na de wedstrijd uitzinnig van vreugde op het sportcomplex 't Meijerink in Zutphen. Er was lange tijd naar deze bekerfinale toegeleefd. De bekerfinale bereiken op zich was al een hele prestatie, maar de KNVB-beker dan ook nog winnen met overtuigend spel was een droom die uitkwam. De massaal meegereisde supporters zagen Basteom E1 door geconcentreerd goed samen te spelen maar weinig ruimte aan de tegenstander weggeven. Het keerpunt in de wedstrijd was de solo-actie van Robin Weijenberg in de tweede helft waarna hij een assist gaf op de slim meegelopen en voor het doel vrijstaande Bram Hendrikx. Vanachter het standbeen kon Bram de 4-2 scoren waarna Basteom E1 de wedstrijd niet meer uit handen gaf. Direct na de wedstrijd ontvingen alle spelers en leiders van Basteom E1 bloemen van het bestuur en de jeugdcommissie. 's-Middags bij terugkomst in Baak werden de spelers nog een keer gehuldigd op het eigen jeugdtoernooi van SV Basteom. Basteom E1 bezorgde de club weer een nieuwe mijlpaal: zij zijn de allereerste bekerkampioenen van SV Basteom. Dat is een super prestatie en geniet nog lekker na met alle.

logo

In het eerste voetbalseizoen van SV Basteom is het 1e elftal kampioen geworden in de 5e klasse D en hierdoor gepromoveerd naar de 4e klasse van KNVB district Oost. Ter gelegenheid van dit kampioenschap biedt het bestuur van SV Basteom de kampioenen een receptie aan. Deze zal worden gehouden op vrijdag 6 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur bij de Seven Steenen aan de J.F. Oltmansstraat 6 in Steenderen. Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs.

14050401  
Klik op de afbeelding voor hele poster

Kom op zondag 1 juni a.s. naar de Vrouwenvoetbal PROMODAG bij SV Basteom te Baak.

De dames van de fusieclub van Baakse Boys en SV Steenderen vormen nu samen SV Basteom en organiseren voor jonge dames vanaf 15 jaar een GRATIS sportieve en gezellige PROMODAG. Altijd al willen kennismaken met voetbal of gewoon zin in een actief uitje met vriendinnen, dan ben jij van harte welkom op zondag 1 juni om 11.00 uur op Sportcomplex "De Baakermat" in Baak.
Deze dag zal er als volgt uit gaan zien:
11.00 uur Ontvangst
11.30 uur Voetbal spellen
13.00 uur Lunch
14.00 uur 4x4 Toernooitje
15.00 uur Grote partij
15.30 uur/16.00 uur Afsluiting en uitdelen goodybags
(tijden onder voorbehoud)

Wat moet je meenemen van thuis?
Sportkleding (bij regen een extra set droge sportkleding en evt. een regenjas), sportschoenen of voetbalschoenen, evt. scheenbeschermers (niet verplicht), evt. douche spullen (niet verplicht) en natuurlijk goede zin :-)
Wat bieden wij?
SV Basteom biedt deze dag geheel gratis aan en is geheel verzorgd. Drinken, lunch en tussendoortjes worden aangeboden. Ook ga je eind van de dag naar huis met een leuk gevulde goodybag en een 'smile' op je gezicht. Misschien ben jij wel de gelukkige en ontvang je de 'GOLDEN GOODYBAG' met een TABLET twv € 199* aangeboden door Radio • TV • Elektra Rutjes te Steenderen.
* alleen bij voldoende deelname.
* De 'GOLDEN GOODYBAG' zal bij minder deelname bestaan uit een ander super leuk extraatje.

Wie zijn wij?
SV Basteom heeft twee gezellige, maar ook zeer fanatieke vrouwenteams. Dames 1 speelt bovenin de 4e klasse en dames 2 bovenin de 5e klasse. Beide teams komen momenteel uit in de promotieklasse. De leeftijd van onze huidige dames ligt tussen de 16 en 40 jaar. De teams trainen momenteel gedeeltelijk gezamenlijk op de donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in Baak en spelen zondags een competitiewedstrijd. Dames 1 speelt de thuiswedstrijden in de ochtend om 10.30 uur en dames 2 in de middag om 13.00 uur. De uitwedstrijden verschillen in tijd.

Opgeven?
Hebben jij en je vriendinnen, zusjes, buurmeisjes, nichtjes, tantes of moeder zin om ook naar onze PROMODAG te komen, geef je dan uiterlijk zondag 25 mei op via vrouwenpromodag@svbasteom.nl of bel met Daniëlle Weijenberg-Lebbink 06 38 63 52 08 voor meer info.

Locatie
SV Basteom heeft momenteel twee sportcomplexen, één in Steenderen en één in Baak. Momenteel wordt er gebouwd aan een prachtig vernieuwd en groter complex in Steenderen waar we in de loop van volgend seizoen met z'n allen terecht kunnen. De locatie in Baak zal dan komen te vervallen.

Deze PROMODAG zal in Baak plaatsvinden:
SV Basteom
Sportpark Baak "De Baakermat"
Hofstraat 1
7223 LR BAAK
www.svbasteom.nl
Dames 1 en 2 kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten op zondag 1 juni!!
Hopelijk tot dan.

TABLET aangeboden door:
logo Rutjes vierkant
  Klik op het logo voor de website van Euronics Rutjes

14052701

Woensdagavond 28 mei vanaf 19.00 uur is SV Basteom op Focuz TV over het fusietraject vv Baakse Boys en SV Steenderen en de krimp in de Achterhoek.

Tijdens het SV Basteom jeugdtoernooi op zaterdagochtend 24 mei zijn opnamen en interviews gemaakt.

Focuz TV is te ontvangen via UPC kanaal 34, KPN interactief kanaal 335 en live via www.focuz.tv

logo

Uitnodiging aan alle SV Basteom vrijwilligers (en hun partners):

Dankzij jullie is SV Basteom een mooie vereniging geworden. Om je te bedanken voor je inzet nodigen wij je uit voor de vrijwilligersavond van SV Basteom die op woensdag 28 mei a.s. wordt gehouden in de kantine Sportpark Baak "De Baakermat". We beginnen om 20.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Ook de partners van de vrijwilligers zijn van harte welkom.

Om enig idee te krijgen hoeveel mensen er komen, willen wij graag van weten of je komt. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar vrijwilligersavond@svbasteom.nl Aanmelden kan tot 21 mei a.s. 

Deze week ontvangen de vrijwilligers via de e-mail een uitnodiging. Gaandeweg het jaar heeft SV Basteom nieuwe vrijwilligers gekregen, waardoor het kan dat je nog niet in onze administratie bent opgenomen. Hoor je van personen dat zij onverlet geen uitnodiging gehad hebben, terwijl ze wel vrijwilligerswerk voor SV Basteom hebben gedaan, dan zijn ze uiteraard ook van harte welkom. Deze kunnen zich ook aanmelden via bovengenoemd e-mailadres.

Tot woensdagavond 28 mei a.s. in Baak!

14052301

Eindelijk is het zover... het jeugdtoernooi SV Basteom 2014 op sportpark Baak "De Baakermat" verdeeld over twee weekenden. De F-jes bijten de spits af op zaterdagochtend 24 mei. Kosten noch moeite zijn gespaard door de activiteiten- en evenementencommissie van SV Basteom om er een geweldig toernooi van te gaan maken. Kom allemaal genieten van het jeugdvoetbal. Download het toernooiboekje (klik hier...)

Nog meer jeugdvoetbal dit weekend: Basteom E1 speelt zaterdag 24 mei in Zutphen de bekerfinale tegen Dieren E5. De bekerfinale bereiken is al een prestatie, deze finale winnen zou helemaal geweldig zijn. De wedstrijd wordt gespeeld op sportcomplex 't Meijerink van FC Zutphen, de aftrap is om 11.00 uur. Heel veel succes spelers en leiders van Basteom E1!

14051001  14051002

Na een 4e plaats in de najaarscompetitie, een 2e plaats in de zaalcompetitie werd de stijgende lijn in de voorjaarscompetitie doorgezet door de jongens van sv Basteom E2. Op 10 mei 2014 kon het kampioenschap gevierd worden. Remger Lieverdink, Kevin ter Vrugt, Masood Hassan, Jules Vleemingh, Riebe Garritsen, Daan Besselink, Jelle Beulenkamp en Nils Gosselink hebben het hele jaar gevoetbald voor wat ze waard waren. Met soms wat geluk en vaak met goed voetbal werden er wedstrijden met één doelpunt verschil gewonnen.  De voorlaatste wedstrijd moest tegen de op dat moment nummer 1  op de ranglijst gewonnen worden om nog kans te maken op de het kampioenschap. Tegenstander SHE-Oeken had de bloemen, taart en kampioenshirts al klaarliggen, maar helaas voor hen werd door onze jongens de zeer spannende wedstrijd met 3-2 gewonnen. Met nog één wedstrijd te gaan had sv Basteom E2 een voorsprong van 1 punt en de laatste wedstrijd moest dan ook gewonnen worden van Doesburg. Na een niet al te beste eerste helft (de spanning was de jongens wat te groot) en een gelijke stand, werd na de rust korte metten gemaakt met alle onzekerheid en werd de wedstrijd afgesloten met een 7-3 overwinning. Nadat de jongens bloemen, een medaille en felicitaties hadden gekregen van de vereniging, kregen zij van sponsor autobedrijf Kluit een kampioenshirt aangeboden die uiteraard meteen door de jongens werd aangetrokken. Het was een prachtige afsluiting van het eerste voetbalseizoen van SV Basteom E2. 

De trotse leiders van Basteom E2.

klik op de foto's hierboven voor een vergroting

140501 quiz2

Nog even en dan zit het eerste seizoen van SV Basteom er op. Alle seniorenteams spelen momenteel hun laatste wedstrijden. Nog even aan de bak en dan een welverdiende zomerstop!

Het idee is om op donderdag 22 mei iets leuks te doen met alle teams. We beschouwen dit als de "laatste training" van seizoen 2013/2014. Kom dus allemaal op 22 mei naar de kantine in Steenderen voor een leuke avond.

Wat gaan we dan doen? We gaan op zoek naar het slimste team van Basteom. De sportkleding kan dus thuis blijven die avond en waarschijnlijk vinden de meesten dat geen probleem. Er zal een quiz worden gehouden, waarin duidelijk moet worden in welk team de meeste kennis, ervaring en slimheid is te vinden.

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:
• Vanaf 20:00 verzamelen in de kantine op accommodatie Steenderen.
• Vanaf 20:30 beginnen we met de quiz en die zal tot ongeveer 22:00 duren.
• Daarna gezellig samen zijn met wat muziek.
• De sluiting zal zijn om uiterlijk 24:00.

  

Basteom heeft 8 heren teams en 2 dames teams. Tel daarbij de A-jeugd en een team van "staf en leiders". Dit betekent dat er 12 teams gaan strijden om de titel:

KNAPSTE BASTEOM TEAM 2014

We hopen jullie allemaal te zien op 22 mei!

Namens de activiteiten- en evenementen commissie van SV Basteom,
Gijs, Marco en Rowald

 

    Hoofdsponsoren SV Basteom:
  svBasteom-ARW-button-blue svBasteom Big Bread button blue svBasteom Regiobank2 button blue  
 
     Stersponsoren SV Basteom:
  svBasteom-Donderwinkel-button-blue svBasteom-Gotink-button-blue svBasteom-Tolbrug-button-blue  
  svBasteom-De Covik-button-blue svBasteom-Arci-button-blue svBasteom Autobedrijf Melgers button blue 3  
  svBasteom BMI button blue svBasteom Romatec button blue 1