header3

150623 damespromo

Ben je 15 jaar of ouder en heb je zin om te sporten? Dan zoeken onze voetbaldames jou!

Je hoeft nog geen voetbalbenen te hebben, dus ook als je nog nooit een bal hebt aangeraakt kun je direct aansluiten. We hebben momenteel twee damesteams die in verschillende klasses competitie spelen. Ze hebben iedere week een vaste trainingsavond en op zondag een wedstrijd.

Ben je enthousiast? Leg dan contact via damesvoetbal@svbasteom.nl
Of bezoek ze alvast online via www.facebook.com/basteomdamesvoetbal

150621 Sportcafe

Sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen heeft sinds het najaar 2014 een echt sportcafé, geleid door een professional met hart voor de zaak (en sport) bijgestaan door enthousiaste eigen medewerkers. Voor SV Basteom ligt de relatie met zaalvoetbal en wij zitten in de Raad van Toezicht van de Stichting Sport, Cultuur en Educatie Bronckhorst West.  

Nieuwe naam: Sportcafé ‘t Wesseltje
Een echte eigen naam voor die kantine zou wel erg passend zijn, en de kinderen van basisscholen in en om Steenderen is om ideeën gevraagd. Een jury heeft zich over de suggesties gebogen en er is een naam uitgekomen, namelijk Sportcafé ’t Wesseltje. De jury heeft voor deze naam gekozen in verband met de gemoedelijkheid van de naam (het huiselijke), het eigene en de link naar de naam van de sporthal.

Binnenkort wordt de naam zichtbaar op en in het sportcafé. De leerling van De Akker die de winnende naam heeft bedacht mag het naambord onthullen. Er zal dan een klein feestje georganiseerd worden, het hele proces van het overnemen van de kantine van diverse voorgangers en verenigingen door de nieuwe stichting is dan voltooid.

logo       

Als SV Basteom zijn we steeds op zoek naar mensen en middelen om onze vereniging zo goed mogelijk te kunnen laten draaien. Wij zijn dan ook verheugd dat we genomineerd zijn voor het Rabobank Coöperatiefonds. Het Coöperatiefonds is bedoeld voor de lokale samenleving. Het fonds steunt initiatieven en projecten die gericht zijn op versterking van maatschappelijke, sociale of culturele leven. Die het leven prettiger maken. Een bijdrage uit het fonds draagt bij aan een betere leef- en werkomgeving van de lokale gemeenschap en dus van de klanten en leden van de Rabobank. Leden van de Rabobank kunnen van 15 juni tot en met 15 juli stemmen op hun favoriete projecten. Ieder lid brengt drie stemmen uit, elke stem op een ander project. Stemmen gaat online via een speciale website. Per gebied zijn er 5 winnaars, voor iedere categorie één.

STEM OP SV BASTEOM!
Ben je lid van de Rabobank, breng dan nu je stem uit op SV Basteom. Als je een bankrekening bij de Rabobank hebt, dan kan je lid van de Rabobank worden en dan ook je stem op SV Basteom uitbrengen.

www.stemophetcooperatiefonds.nl/stemmen/sport/sv-basteom/

NB. SV Basteom is genomineerd in de categorie Sport. Aangezien Raboleden drie stemmen moeten uitbrengen, bevelen wij als SV Basteom van harte aan om dan ook meteen te stemmen op Vereniging Steenderens Belang die eveneens door de Rabobank genomineerd is maar dan in de categorie Cultuur.

13100501

De techniektrainingen voor D-E-F-jeugd van SV Basteom voor het seizoen 2014/2015 zitten erop. Alle spelers hartelijk dank voor jullie inzet en één ding is zeker, jullie hebben inmiddels een heleboel voetbaltechniek erbij geleerd. Na de Steenderense kermis in september 2015 gaan de techniektrainingen voor de Basteom-jeugd weer beginnen.

14060401c

Nadat wij als voetbalvereniging SV Basteom in het 1e fusiejaar voetbalseizoen 2013/2014 alle sponsoren van de voormalige verenigingen Baakse Boys en SV Steenderen hebben mogen verwelkomen, hebben zich in het 2e fusiejaar voetbalseizoen 2014/2015 een groot aantal nieuwe sponsoren gevoegd bij de ondernemers die reeds onze voetbalvereniging aan verbonden waren en bijzonder content zijn met het huidige sponsorschap. Dit zal zeker ook te maken hebben met het grote gebied waar de leden, donateurs en supporters vandaan komen, zodat de ondernemer ook een groot gebied bereikt.

SV Basteom wil er ook graag voor de ondernemer zijn, een samenwerking komt namelijk altijd van twee kanten.  Zo worden er netwerkavonden voor de sponsoren georganiseerd en denkt de sponsorcommissie van SV Basteom graag mee, hoe wij via sponsoring het beste de doelgroepen kunnen benaderen.

Aankomende zaterdag 6 juni wordt er in Baak op het sportcomplex "de Baakermat" een sponsortoernooi gehouden voor alle sponsoren van SV Basteom. Fanatiek met collega's een partijtje voetbal spelen en daarna met het team de derde helft uitzitten. Ook dit jaar is de toernooi-organisatie er in geslaagd om een geweldig programma samen te stelllen voor de 18 deelnemende voetbalteams. Het SV Basteom sponsortoernooi begint zaterdag om 17.00 uur.

logo

Op donderdagavond 11 juni 2015 wordt een bijzondere algemene ledenvergadering (ALV) van SV Basteom gehouden in de kantine van sportpark Steenderen. 

AGENDA
Bijzondere Algemene ledenvergadering (ALV) SV Basteom
donderdag 11 juni 2015, aanvang 20.00 uur
locatie: kantine sportpark Steenderen

1. Opening en mededelingen
2. Ingekomen stukken
3. Vaststelling notulen algemene ledenvergadering d.d. 14 oktober 2014
4. Financiële zaken: vaststellen budget gebouwen locatie Steenderen
5. Benoeming erelid Hein Rutten
6. Rondvraag
7. Sluiting


Downloads:
pdf small Uitnodiging en agenda ALV 11 juni 2015
pdf small Notulen ALV 14 oktober 2014

150520 Manfred 2e prijs

Tijdens het afsluitende gala bij de verkiezing van de penningmeester van het jaar, die op 20 mei geheel toepasselijk in het muntgebouw in Utrecht werd gehouden, bleek dat onze penningmeester alleen John Ursem van VPG de vrije teugel (paardrijvereniging voor meervoudig gehandicapten) voor hoefde te laten gaan.

We kunnen dus stellen dat wij voor voetbal de beste financiële man van het land in huis hebben. SV Basteom is enorm trots op deze prestatie. Runner up bij een verkiezing waar in de voorselectie in totaal 217.710 stemmen op meer dan 1300 penningmeester werden uitgebracht, lovende woorden van de vakjury voor zijn inzet en deskundigheid en naar huis met 1000 euro voor de clubkas, dat is een prachtige waardering voor iemand die achter de schermen bergen met werk verzet.

Dank aan Manfred en iedereen die op hem heeft gestemd.

150514 poster Hunters Teamdag klein

Ter ere van het 3-jarig bestaan van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation wordt de Hunters-Teamdag 2015 georganiseerd op Papendal (NOC*NSF) te Arnhem. Alle pupillen van SV Basteom zijn van harte welkom om samen met Klaas-Jan deze leuke dag te vieren.

Datum: 31 mei
Tijd: 12.00 - 18.00 uur
Locatie: Papendal (NOC*NSF) Arnhem
Deelname: gratis

Tijdens deze dag zijn er diverse clinics en voetbalactiviteiten voor kinderen van 6 - 13 jaar die geheel gratis worden georganiseerd. Ook strijden de U11 elftallen van Schalke 04, Vitesse, RBC Roosendaal en Roda JC dit jaar tegen elkaar om de wisselbeker van het Rabobank Huntelaar toernooi.

Meld jezelf of je hele team snel aan via de website (klik hier...)

Klik op de afbeelding hierboven voor een vergroting

150331 penningmeester1  150331 manfred

Zoals bekend is onze penningmeester Manfred Besselink genomineerd voor Penningmeester van het Jaar 2015.  Nadat vorige week bekend werd dat "onze" Manfred doorgedrongen was tot de laatste 16 penningmeesters die in de race zijn voor deze titel en de bijbehorende prijs, volgde een persoonlijk interview. Manfred heeft in 1,5 uur aangegeven wat er bij SV Basteom allemaal speelt: de fusie, het privatiseringstraject, twee in gebruik zijnde speel-locaties, de aanleg van de nieuwe velden en de omvorming van de accommodatie Steenderen en hoe zeer dit alles financieel raakt.

De jury heeft op woensdag 13 mei jl. de top-5 bekendgemaakt en daarbij zit Manfred Besselink van SV Basteom. Wij zijn daar met z'n allen ongelofelijk trots op en vinden het ook helemaal terecht. Waar eindigt dit?  Op woensdagavond 20 mei a.s. wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekend wie Penningmeester van het Jaar is geworden. De Penningmeester van het Jaar wint € 2.500,- voor de clubkas. De nummer 2 en 3 winnen elk € 1.000,- voor de clubkas, en de nummer 4 en 5 elk € 250,-. Verder kan ook nog een clubfeest (incl. dj) worden gewonnen danwel de innovatieprijs. We worden dus nog even in spanning gehouden.

150502 MC1 kampioen

Na 10 achtereenvolgende overwinningen haalden de meiden van Basteom MC1 op zaterdag 2 mei 2015 op sportpark 'de Baakermat' het kampioenschap binnen. De thuiswedstrijd tegen DVC'26 MC2 werd met maar liefst 7-0 gewonnen. Dat meidenvoetbal niet alleen superleuk en gezellig is, maar dat je ook nog eens geweldig op niveau met elkaar kan voetballen laat dit glorieuze kampioenschap wel zien. Trainers/leiders Jessica Eggink en Remco Saalmink waren dan nog niet zo'n klein beetje trots op hun team, net als teamsponsor Jan Achterkamp.  Onze Basteom meiden werden na afloop van de wedstrijd in het zonnetje gezet met bloemen en medailles uitgereikt door onze nieuwe jeugdcoördinator meiden Ferris Boender en technisch jeugdcoördinator Jos Alberts.

Oproep aan iedereen in de Basteom dorpen Baak, Bronkhorst, Olburgen/Rha, Toldijk en Steenderen en omstreken : ken je meiden die nog niet voetballen, vraag ze om volgend seizoen te komen voetballen bij SV Basteom zodat we straks nog meer meidenvoetbal plezier op de nieuwe velden in Steenderen kunnen zien.

facebook icon  feliciteer onze meiden op facebook (klik hier...)

 

    Hoofdsponsoren SV Basteom:
  svBasteom-ARW-button-blue svBasteom Big Bread button blue svBasteom Regiobank2 button blue  
 
     Stersponsoren SV Basteom:
  svBasteom-Donderwinkel-button-blue svBasteom-Gotink-button-blue svBasteom-Tolbrug-button-blue  
  svBasteom-De Covik-button-blue svBasteom-Arci-button-blue svBasteom Autobedrijf Melgers button blue 3  
  svBasteom BMI button blue svBasteom Romatec button blue 1