header3

         logo2

Op donderdagavond 12 oktober 2017 wordt de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden in de kantine van SV Basteom op  sportpark Het Hooge Wessel. In de ALV komen ondermeer aan de orde het jaarverslag, het jaarplan en de financiële zaken van SV Basteom. Nu de omvorming van de accommodatie gereed is, is het van belang als SV Basteom om te blijven vooruitkijken.

160514 F1 beker opkomst

Ook dit seizoen hebben we weer nieuwe junioren bereid gevonden E en F pupillen wedstrijden te gaan fluiten. Natuurlijk hoort daar een korte cursus bij die we maandagavond 11 september van 19:00 tot 20:30 uur in onze kantine gaan geven in de vorm van theorie en videobeelden. In de praktijk is gebleken dat de cursus en de fluiten wedstrijden voldoen aan de voorwaarden van

170903 Opening2

Aan het begin van het officiële gedeelte van de feestelijke opening van de vernieuwde accommodatie van SV Basteom werden de mensen van onze bouwcommissie, onze bouwploeg en onze buitenploeg op grootse wijze bedankt met de IJslandse haka. Elke OE was een uiting van dankbaarheid voor hun inzet en de tijd die zij de afgelopen jaren hebben gegeven

170903 Opening1

De vernieuwde accommodatie van SV Basteom in Steenderen werd zondag 3 september feestelijk geopend. Na het maken van nieuwe teamfoto’s en rondleidingen door de bouwploeg verrichtten voorzitter Fred Monshouwer, secretaris Annet Harenberg en burgemeester Marianne Besselink de officiële opening met het voorlezen van het Basteom-sprookje.

170903 Opening3

Zondag 3 september werd op feestelijke wijze de nieuwe accommodatie van SV Basteom geopend op sportpark Het Hoge Wessel in Steenderen. Er werd officieel geopend door burgemeester Marianne Besselink en voorzitter Fred Monshouwer. Daarna was er een buffet voor alle leden en de middag werd afgesloten met een zeskamp.

170904 Schoonbelonen2

SV Basteom doet mee aan de sportclubcampagne van Schoon Belonen. Samen met de gemeente Bronckhorst gaan wij ervoor zorgen dat ons terrein afvalvrij wordt en blijft! Dit doen we door ons afval netjes in te zamelen in mooie nieuwe afvalbakken en de PET-manfles. Op 3 september 2017 tijdens de feestelijke opening was ook de kick off van het unieke Schoon Belonen project

170829 Fred Contact

In de aanloop naar de feestelijke opening van de accommodatie op zondag 3 september heeft journaliste Liesbeth Spaansen van Contact/Achterhoek Nieuws een mooi stuk over de vrijwilligers en de accommodatie van SV Basteom opgetekend.

logo2

Hierbij nodigen wij u uit voor de Bijzondere Algemene ledenvergadering (ALV) die gehouden wordt op zondag 3 september 2017 op sportpark Het Hooge Wessel te Steenderen tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde accommodatie van SV Basteom.

IMG 2438

Trainingstijden       

 

JO.19 - Ma/Di 20.00 - 21.30 - Do 20.00 - 21.30 

MO.17 - Wo 19.30 tm 21.00 

161227 Theo Besselink2

De trainingen van het eerste en tweede elftal zijn weer van start gegaan. Ter voorbereiding van de competitie zien de komende wedstrijden er als volgt uit:

Zaterdag 19-08-2017: Toernooi Be Quick Zutphen
15.00 uur: Oeken 1 - Basteom 1 oefen

Donderdag 24-08-2017: Toernooi Be Quick Zutphen
20.00 uur: Basteom 1 - Almen 1 oefen

Zaterdag 26-08-2017: Toernooi Be Quick Zutphen
16.00 uur: Be Quick 1 - Basteom 1 oefen

Voor Basteom 1 bestaat het kader dit jaar uit: Theo Besselink (hoofdtrainer), George van Aalst en Michael Schophaus (assistent - trainers), Henk Berendsen (leider) en Gerard Geurts (grensrechter).

Voor Basteom 2 bestaat het kader dit jaar uit: George van Aalst (trainer), Bart Haggeman (coach), Paul Worm (leider) en Hans Uenk (grensrechter).


Voor alle informatie kijk op onze site: www.svbasteom.nl en volg ons via facebook: www.facebook.com/basteom

 

    Hoofdsponsoren SV Basteom:
  svBasteom-ARW-button-blue svBasteom-Seven Steenen-button-blue svBasteom-Regiobank-button-blue  
 
     Stersponsoren SV Basteom:
  svBasteom-Donderwinkel-button-blue svBasteom-Gotink-button-blue svBasteom-Tolbrug-button-blue  
  svBasteom-De Covik-button-blue svBasteom-Arci-button-blue svBasteom-Butter-button-blue  
  svBasteom-Gosselink-button-blue